Despre Euroliftmontaj

Euroliftmontaj Moldova – date oficiale

Societatea cu Răspundere Limitată (SRL)
Nr de înregistrare de stat – 1008600014893, înființată în martie 2008 la Chișinău.

Director

CAUNENCO Ivan Grigore

Sfera de activitate

Importul, vânzarea, instalarea și deservirea ascensoarelor și escalatoarelor.

Euroliftmontaj (ELM) este o companie moldovenească specializată în lifturi și echipamente de ridicare, instalarea echipamentelor de ridicare.

V-ați adresat la diferite companii din Republica Moldova pentru că aveți nevoie de un ascensor, dar nu ați putut să găsiți ceea ce ați căutat sau nu sunteți mulțumit de condițiile de livrare? Sau poate că Dvs. căutați o companie de ascensoare care se ocupă nu numai cu vânzarea și livrarea echipamentelor ascensorului, dar și cu modernizarea, instalarea și deservirea ulterioară a ascensoarelor? În oricare din aceste situații suntem bucuroși să vă ajutăm – compania de ascensoare SRL Euroliftmontaj. La baza activității companiei SRL Euroliftmontaj stă vânzarea lifturilor și a echipamentelor de ridicare cu livrare directă către client.

ELM este înregistrată la Camera de Înregistrare a Republicii Moldova la data de 25/03/2008. Codul de identificare al statului (IDNO) este 1008600014893.

Compania dispune de personal de înaltă calificare, cu o bogată experiență de muncă (> 30 ani) în acest domeniu, cu sistem de control a calității și echipamente necesare licențiate pentru asigurarea controlului la toate etapele de asamblare, montare și dare în exploatare a ascensorului.

Euroliftmontaj — cele mai mici prețuri la echipamente și montare în Republica Moldova!

ELM propune clienților săi:

  • o gamă largă de modele – de la modele de bază ieftine până la produse de înaltă tehnologie din Europa, Asia sau SUA;
  • abordare individuală – o gamă bogată de opțiuni, culori și materiale, comenzi speciale pentru soluții originale;
  • prețuri minime – comanda și importul direct de la uzină, cele mai ieftine ascensoare cu piese de schimb și mecanisme în Republica Moldova;
  • experiență profesională – o experiență bogată a inginerilor, tradiție, cunoașterea pieței
    și stabilirea relațiilor cu furnizorii;
  • stabilitate – deservirea în perioada garanției și după expirarea acesteia.